26 Aralık 2010 Pazar

It's the music, that's the music!

Olay nedir?

Öncelikle, hedeflerimizi anlatmakla başlayalım. Tamamen yeni bir oluşum olan Pulp Music, "çok yönlü bir müzik oluşumu haline gelme" parolasıyla yola çıkmış bir ekip. Ama tabi henüz biz de o kadar işin içinde olmadığımız için, bir yerlerden başlayacaksak, bildiğimiz yerler olsun dedik ve ilk projemiz olan bu blogla karşınızdayız. Neler olacak burada? Mümkün olduğu kadar tarz aralığımızı geniş tutarak, müzik dünyasından, festivallerden haberler ve yeni çıkan albümler, amatör gruplar veya müzik dünyasına, geçmişten günümüze kadar farklı yollarla damgasını vurmuş isimler ve olaylarla ilgili incelemelerle, klasik bir giriş yapacağız işe. Peki burada olan burada mı kalacak? Bunun kesinlikle istemediğimiz birşey olduğunu şimdiden söyleyelim, çünkü ne kadar büyük bir kitleye ulaşabilirsek, uğraştığımız işler de o kadar farklı ve eğlenceli bir hale gelecek.

Sırada ne var?

Her şey, oluşumun ne kadar yayıldığına ve bizim ne kadar profesyonelleştiğimize bağlı. Ekibin müziğin teknik kısmı açısından işinin ehli insanlar olduğunu düşünürsek, oradaki "Productions" kelimesinin sadece özentilik ve dikkat çekmek için orada olmadığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Ama tabi, o iş biraz da maddi gelişime baktığı için, yakın bir zaman için bundan bahsetmek doğru olmayabilir. Fakat yakın zamanda hayata geçirmeyi planladığımız radyo projemiz ve yapmayı düşündüğümüz parti, yarışma vb. organizasyonlarla çok yönlülüğün de hakkını vermeye, gerekirse suyunu çıkarmaya da niyetliyiz.

İyi de, kimsiniz siz?

Yeterli olduğunu düşündüğüm bir tanım olarak, müzik dinlemeyi ve icra etmeyi seven ve " Neden bu işin içine biraz daha eğlence, azıcık da sosyallik katmayalım?" diyen birkaç genciz. He illa ki isim soyad istiyorum diyorsanız, buyrun sizi şöyle alalım :


http://www.facebook.com/#!/pages/Pulp-Music-Productions/122450901155181

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder